Un copil de doi ani a fost transportat de urgenta la spital, cu arsuri pe 35% din suprafata corpului, dupa ce a cazut in oala cu ciorba.

Directorul Spitalului Orasenesc de Urgenta Targu-Carbunesti, Constantin Tarziu, a explicat ca baietelul va fi transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti.

„Este vorba despre un copil de un an si noua luni, din comuna Berlesti, care a suferit arsuri pe 30-35% din suprafata corpului, regiunea toracala, lombara si pelvina posterior”, a precizat Constantin Tarziu, potrivit libertatea.ro.

Elicopterul a aterizat pe un stadion unde era in desfasurare un meci de fotbal din liga a IV-a. Partida a fost intrerupta pana la decolarea elicopterului SMURD.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.