Social 11 Martie 2017 23:58
Focuri de arma, un politist dus la spital si doua masini lovite. Este bilantul unei urmariri de azi-noapte pe strazile Bucurestiului.

Un sofer de 22 de ani a trecut pe rosu si l-a luat pe capota 20 de metri pe agentul care il oprise. Cand a tras din nou pe dreapta, s-a incuiat in masina, si doar interventia familiei l-a facut sa devina cooperant. Dupa toata aventura, risca sa fie pus sub acuzare pentru tentativa de omor.

Tanarul care a tarat un politist cu masina dupa ce a trecut pe rosu si a refuzat sa prezinte documentele cerute a fost retinut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru tentativa de omor, ultraj si distrugere, au declarat surse judiciare, pentru News.ro. Barbatul de 22 de ani este, potrivit acelorasi surse, Roni Herscovici, fiul unui traficant de droguri. Politistul ranit de tanar ar fi suferit fracturi la mai multe degete.

Roni Herscovici este audiat, sambata, la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, fiind cercetat pentru tentativa de omor, ultraj si distrugere, au declarat surse judiciare. Cercetarile sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Aceleasi surse au mai aratat ca politistul tarat cu masina de tanar a suferit fracturi la mai multe degete.

Roni Herscovici este fiul lui Carol Herscovici, un traficant de droguri prins in 2001 de politisti, pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei, cu peste 1.000 de tablete de Ecstasy asupra sa, au precizat sursele citate.

Un politist din Bucuresti a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce a fost tarat cu masina aproximativ 20 de metri, de un sofer de 22 de ani care nu a oprit la semafor si, ulterior, a refuzat sa prezinte documentele, anunta Politia Capitalei. Soferul a fost imobilizat dupa ce a lovit doua masini de politie, iar pentru imobilizarea lui au fost trase trei focuri de arma in aer si s-a folosit un spray lacrimogen.

„In aceasta dimineata (sambata, n.r.) in jurul orei 3.00, un echipaj al Politiei Rutiere a observat un conducator auto care a patruns in intersectie la culoarea rosie a semaforului. In pofida faptului ca a fost efectuat semnalul regulamentar de oprire, acesta a continuat deplasarea”, arata reprezentantii Politiei Capitalei.

Citeste si:
VIDEO Polițist de la Rutieră, lovit cu o piatră în cap, în timpul...
VIDEO Polițist de la Rutieră,...

Ei mai spun ca, atunci cand, in sfarsit, a oprit, iar agentul de politie rutiera i-a solicitat documentele, soferul a devenit agresiv verbal si a demarat avand politistul agatat de oglinda retrovizoare si de centura de siguranta.

Colegul politistului, aflat la volanul masinii de serviciu, a plecat imediat in urmarirea soferului. Politistul care solicitase documentele a reusit sa sara de pe masina dupa aproximativ 20 de metri, precizeaza Politia Capitalei.

El a fost ranit si a fost transportat la spital pentru ingrijiri de specialitate.

In acest timp, colegul politistului a solicitat sprijin din partea altor echipaje aflate in zona, care au reusit sa blocheze autoturismul.

„Conducatorul auto a refuzat sa coboare, ba, mai mult, s-a blocat in masina. La fata locului au sosit foarte repede persoane din familia soiferului, care, cu o cheie de rezerva, au deschis portbagajul masinii”, mai arata reprezentantii Politiei.

Citeste si:
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, ajutate de un șofer daltonist....
Andreea Bălan și Andreea...

Ei adauga ca, in vederea imobilizarii soferului, a fost folosit un spray iritant lacrimogen, dar fara succes, deoarece barbatul a demarat, lovind doua autospeciale care il blocau.

„Pentru imobilizarea lui, dupa ce a lovit autospecialele, s-a utilizat si armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de arma", au explicat politistii, precizand ca nimeni nu a fost ranit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.