Trei persoane au fost ranite, vineri dupa amiaza, dupa ce autoturismul cu care circulau a derapat si a cazut intr-o rapa adanca de 20 de metri pe drumul care urca din statiunea Sinaia la Cota 1.400 din masivul Bucegi. Acestea au reusit sa iasa din masina care a aterizat pe roti si au urcat pana pe marginea drumului, de unde au fost preluate de echipajele medicale si duse la spital.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul s-a produs vineri dupa amiaza la un kilometru de Cota 1.00 din masivul Bucegi, pe drumul care urca din statiunea Sinaia catre Cota.

Autoturismul in care se aflau trei persoane a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, in conditiile in care tot drumul este o insiruire de curbe, si a cazut 20 de metri in gol, aterizand pe roti, scrie News.ro.

Cei trei ocupanti, dintre care unul ranit mai grav, au reusit sa iasa din masina si sa urce singuri pana la sosea, de unde au fost preluati de catre echipajele medicale sosite la fata locului, pentru a fi dusi la spital.

Drumul care duce din statiunea Sinaia spre Cota 1.400 se afla in administrarea Primariei Sinaia si in fiecare iarna autoritatile il inchid, interzicand accesul autovehiculelor. In anii precedenti, reprezentantii Primariei au explicat ca deszapezirea acestui drum ar costa cat deszapezirea a jumatate dintre strazile orasului, motiv pentru care se recurge la inchiderea drumului, turistilor recomandandu-li-se sa urce la Cota 1.400 cu telegondola.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.