Social 26 August 2016 11:00
Obiectivul de 10.000 de pasi pe zi poate fi atins chiar daca nu faci un antrenament intens la sala. Renunta la sedentarism si iti vei atinge scopul!

1. Parcheaza masina cat mai departe de locul de munca, in acest fel vei avea ocazia sa mergi pe jos, poate chiar in ritm alert daca te grabesti sa ajungi la birou.

2. Daca circuli cu mijloacele de transport in comun, coboara cu o statie sau doua inainte pentru a merge pe jos cat mai mult: in 15 minute poti face lejer pana la 1260 de pasi.

3. Uita de lift, mergi pe scari. De fiecare data cand trebuie sa mergi intr-un birou de la etaj, urca si coboara pe scari.

4. Danseaza in casa ori de cate ori ai ocazia: bucura-te de o muzica ritmata si, in pasi de dans, poti face pana la 400 de pasi pe zi, scrie prevention.com.

5. Plimba cainele. Nu-l lasa se joace in parc, ci plimba-te alaturi de animalul tau de companie; in acest fel vei putea face pana la 1.000 de pasi in 13 minute.

6. Pune-ti castile. Atunci cand pleci de la munca pune-ti castile si asculta muzica sau vorbeste la telefon Nici nu stii cand va trece o jumatate de ora si deja ai facut 1.800 de pasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.