Social 13 Iunie 2016 15:30
Profesorii de Yoga sfatuiesc participantii sa nu manance cu cel putin doua ore inainte de antrenament, ceea ce este destul de logic avand in vedere exercitiile care urmeaza a fi efectuate. Insa, in cazul in care ai un metabolism rapid si trebuie sa mananci neaparat inainte de curs, iata ce alimente ar trebui sa eviti.

1. Nuci si seminte. In ciuda faptului ca sunt foarte hranitoare si nutritive, acestea sunt bogate in grasimi si proteine, exact ceea ce nu este recomandat a se consuma inaintea acestui tip de antrenament.

2. Prajeli. Alimentele prajte se digera greu, fapt ce nu va fi tocmai placut la antrenamentul de pe saltea.

3. Branza este bogata in grasimi si proteine, fiind, de aseamenea, greu de digerat. Mai degraba poti manca ciocolata cu un continut ridicat de cacao.

4. Avocado este un fruct bogat in grasimi. Mai degraba opteaza pentru grapefruit sau legume fierte, scrie prevention.com.

5. Sosuri si dressing-uri uleioase. Exista o serie de grasimi si uleiuri ascunse in alimentele aparent sanatoase precum salatele cu diverse sosuri sau dressing-uri. Oricat de delicioase ar fi, nu este tocmai indicat a se consuma inainte de antrenament. Pentru a-ti satisface poftele poti opta pentru fucte proaspete, de sezon, de preferinta organice.

6. Incearca sa eviti sa consumi carne si peste, intrucat si aceste alimente se digera greu. Incearca mai bine sa mananci cativa biscuiti si cateva felii de mere.

7. Intrucat pot cauza arsuri la stomac, ar trebui sa eviti sa consumi alimente picante. Incearca o banana orgnica pentru savoare!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.