Social 3 Mai 2016 13:02
Un biciclist a fost ranit si a ajuns la spital, luni seara, in Capitala, dupa ce soferul unui autoturism, politist la Serviciul Omoruri, a dechis portiera fara sa se asigure si l-a lovit.

Accidentul a avut loc, luni seara, pe bulevardul Mircea Voda din Capitala, au declarat surse din randul politistilor pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, soferul, politist in cadrul Serviciului Omoruri de la Politia Capitalei, care se afla cu autoturismul stationat, a deschis portiera fara sa se asigure, iar un biciclist a intrat direct in ea. In urma impactului, biciclistul, un barbat, a suferit mai multe contuzii, fiind preluat de ambulanta cu suspiciune de fractura de clavicula.

Politistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, au mai sustinut sursele citate. Politistii au deschis un dosar in care fac cercetari pentru vatamare corporala din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.