Social 3 Mai 2016 12:48
In cele trei zile ale minivacantei de Paste, pompierii au intervenit, la nivel national, in peste 3.000 de situatii, in 143 dintre cazuri fiind vorba de incendii, se arata intr-un comunicat, transmis marti, de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta(IGSU)
Potrivit unui comunicat, in perioada 30 aprilie – 02 mai, la nivel national au fost derulate 3.234 interventii ale pompierilor. "Salvatorii au fost solicitati la 143 misiuni de stingere a incendiilor, 2.847 cazuri pentru acordarea primului ajutor medical, 21 misiuni de descarcerare si 44 pentru deblocare/salvare, diferenta fiind reprezentata de alte situatii de urgenta ”, se arata intr-un comunicat al IGSU, citat de MEDIAFAX.

In cele trei zile ale minivacantei de Paste, 2.689 de oameni au cerut ajutor medical de la echipele de prim-ajutor ale pompierilor, "numarul interventiilor la care au participat efectivele inspectoratelor pentru situatii de urgenta a scazut cu 11 % fata de aceeasi perioada a anului precedent".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.