Social 2 Mai 2016 13:00
Peste 1.000 de persoane au apelat la serviciul de ambulanta, duminica, dintre care 278 fiind cu probleme digestive, numarul solicitarilor fiind mai mic decat in 2015, a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov Alice Grasu.

In duminica de Paste, in Bucuresti si judetul Ilfov, 1.021 de oameni au apelat la 112 pentru a cere interventia medicilor de la ambulanta, in 613 dintre cazuri fiind vorba de urgente de cod rosu si galben, adica foarte grave si grave, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alice Grasu.

Potrivit acesteia, 278 de persoane au chemat medicii prezentand afectiuni digestive iar trei au avut tentative de suicid. In ziua de Paste, echipajele de ambulanta au fost chemate sa intervina la noua accidente rutiere in Bucuresti si Ilfov.

Managerul Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov sustine ca “1.021 de interventii sunt mai putine decat intr-o zi obisnuita, numarul fiind mai mic fata de Pastele 2015.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.