O femeie, ce lucra ca vanzatoare intr-un magazin din Capitala ce apartine fostei nurori a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, a fost injunghiata , joi, de o persoana ramasa inca necunoscuta, au declarat pentru MEDIAFAX surse din randul politistilor.

Suspectul principal, prins in apropiere de locul crimei

Principalul suspect in cazul femeii injunghiate a fost prins, joi, la scurt timp dupa incident, in apropiere de locul crimei.

Politistii care faceau cercetarea la fata locului, l-au surprins pe barbat si au pornit in fuga dupa el. L-au prins in cateva minute, acesta fiind luat de politistii de la Sectorul 1 si dus la sediul Politiei Capitalei pentru audieri.

La fata locului au venit mai multe persoane, cunoscuti si rude ale victimei, tatal acesteia lesinand, fiind preluat de o ambulanta si transportat la un spital pentru ingrijiri medicale.

O prietena de Alinei Petre, se afla in toaleta magazinului in momentul in care barbatul a intrat si a injunghiat-o. Aceasta a povestit anchetatorilor ca a auzit-o pe tanara urland "salveaza-ma ca ma omoara" si ca de frica nu a iesit din baie.

Un alt martor, paznicul blocului in care se afla magazinul a povestit ca a vazut un barbat cu o geaca rosie de dimineata, inainte ca magazinul sa se deschida , si ca tot pe acelasi barbat l-a vazut plecand la putin timp dupa incident.

Barbatul era foarte gelos, a povestit chiar proprietara magazinului, Alina Petre.

"A facut mai multe plangeri pentru hartuire si amenintare, de cand s-au despartiti o cauta, de doua ori a venit la magazin in stare de ebrietate dar nu a facut scandal, ii dadea mesaje in care ii spunea "Daca nu o sa fii cu mine, nu vei fi cu nimeni pentru ca o sa te omor", a declarat Alina Petre pentru MEDIAFAX.

O apropiata a femeii a declarat si ea pentru MEDIAFAX ca cei doi erau impreuna de anul trecut, iar barbatul era foarte gelos. Potrivit acesteia, a amenintat-o in repetate randuri ca o omoara si pe ea si pe baiatul ei in varsta de sapte ani, si o urmarea frecvent stand prin fata magazinului la diferite ore ale zile purtand o sapca pe cap.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Doua persoane au fost duse la politie pentru audieri, prietena Alinei Petre si paznicul blocului, au declarat surse apropiate anchetei. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti fiind deschis un dosar pentru omor.



O femeie care lucra ca vanzatoare intr-un magazin din Capitala, ce apartine Alinei Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, a fost injunghiata, joi dimineata, chiar in timp ce se afla la serviciu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din randul politistilor.

Potrivit acestora, apelul la 112 s-a facut in jurul orei 09.00, la fata locului fiind trimise echipaje de la Sectia 1 si o ambulanta SMURD.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, la fata locului a fost gasita o femeie, in varsta de aproximativ 30 de ani, cu multiple plagi injunghiate, la acel moment fiind facute manevrele de resuscitare.

Citeste si:
Două persoane din România au decedat din cauza gripei
Două persoane din România au...

Contactata de MEDIAFAX, Alina Petre a declarat ca femeia lucra de mai multi ani in acel magazin si ca avea depuse mai multe reclamatii la Politie pentru ca ar fi fost batuta de concubin.

Femeia insa a murit, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov. Potrivit acestora, femeia nu a raspuns manevrelor de resuscitare, fiindu-i declarat decesul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.