Social 2 Martie 2016 18:44
Treizeci si cinci de circari apartinand Circului National din China vor prezenta, pe 10 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, cel mai nou program al lor, intitulat "Chinatown", accesul publicului la show fiind permis de la ora 19.00.

In ultimii 250 de ani, emigranti din China s-au raspandit pe tot globul, reusind sa-si construiasca propriile cartiere in capitalele mari ale lumii, cunoscute de toti locuitorii sub denumirea de "Chinatown" (celebrul cartier chinezesc). Halo-ul unei culturi atat de indepartate de Europa poate fi perceput live, la Bucuresti, sub forma de acrobatii, dans si momente de magie, in cele 160 de minute de suspans si culoare din spectacolul Circului National din China, potrivit organizatorilor evenimentului.

Un proiect care si-a stabilit obiectivul de a face cunoscuta cultura chineza in lumea occidentala, "Chinatown" aduce privitorul intr-o lume a multor enclave populare din viata si cultura chinezilor. Acrobatiile traditionale din China intalnesc formele inovatoare ale artei occidentale, arta martiala arhaica se contopeste cu dansul modern, iar filosofia asiatica se intersecteza cu problemele occidentale.

Biletele la spectacolul oferit de Circul National din China se gasesc la urmatoarele categorii de preturi: categoria I - 199 de lei, categoria a II-a - 99 de lei si categoria a III-a - 59 de lei. Acestea sunt disponibile online pe bilet.ro si iabilet.ro, dar si prin reteaua Tui Travel si la Teatrul National din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.