Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei solicita presedintelui promulgarea unei legi privind masuri de reducere a riscului seismic, cere guvernului prezentarea unui raport privind situatia cluburilor si interzicerea activitatilor acestora in subsolurile cladirilor.

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei solicita promulgarea legii privind unele masuri urgente de reducere a riscului seismic asupra populatiei, proiect de lege aprobat deja de catre Parlament si care prevede interzicerea organizarii de evenimente in spatii care au risc seismic ridicat sau care nu au fost consolidate, cum ar fi Centrul Vechi al Bucurestiului, se arata intr-un comunicat de presa al CNRM.

De asemenea, CNMR solicita Guvernului realizarea unui control la nivelul tuturor cluburilor, barurilor, restaurantelor, cafenelelor si altor spatii publice care au obligatia de a avea un sistem de avertizare si stingere a incendiilor si prezentarea unui raport public privind situatia exacta a spatiilor care detin acest sistem, precum si a masurilor luate in cazul acelor spatii care nu detin sistemul mentionat.

Reprezentantii Coalitiei mai cer interzicerea activitatilor comerciale (cluburi, baruri, restaurante, etc) in subsolurile cladirilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.