Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, duminica, ca 80-90 de persoane din cele 146 care sunt spitalizate la acest moment in urma incendiului din Clubul Colectiv sunt in stare grava sau critica.
"Ieri vorbeam de 35 de pacienti in continuare in stare critica, din cei 146 de internati. Dar numarul pacinetilor in stare critica si foarte grava se apropie de 80 - 90", a mai spus ministrul Banicioiu, prezent la Spitalul de Urgenta Floreasca, precizand ca un singur pacient din Spitalul de Arsi nu a fost inca identificat.

Ministrul a mai spus ca de la Spitalul de Urgenta Floreasca vestile sunt bune, precizand ca starea celor 15 pacienti internati in aceasta unitate este stationara. Intrebat despre cele doua victime decedate, Banicioiu a spus: "Din nefericire, alte doua persoane in stare critica au decedat duminica dimineata, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.