Social 7 Mai 2015 11:43
Constantin Tanase, fost comisar la Garda Financiara Constanta, nu poate justifica peste 1,1 milioane de euro, Agentia Nationala de Integritate solicitand comisiei de specialitate de la Curtea de Apel Constanta sa verifice averea dobandita de acesta in perioada 2000-2011.
Agentia Nationala de Integritate a constatat o diferenta nejustificata de 4.740.262,66 de lei (aproximativ 1.140.000 de euro), intre averea dobandita si veniturile realizate de Constantin Tanase, impreuna cu familia, in perioada 1 ianuarie 2000 - 31 decembrie 2011, se arata intr-un comunicat de presa al ANI, transmis miercuri agentiei MEDIAFAX.

Astfel, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Constanta, pentru a incepe actiunea de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de Constantin Tanase in perioada exercitarii functiei publice. Constantin Tanase a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare si elementele identificate, iar acesta a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, a precizat ANI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.