Social 6 Martie 2015 14:40
O femeie in varsta de 60 de ani a murit, vineri, in urma unui incendiu care a cuprins locuinta acesteia, din Sectorul 3 al Capitalei, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov.

Incendiul a fost anuntat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 12.10, la fata locului fiind trimise trei autospeciale si un echipaj SMURD. Femeia a suferit arsuri pe membre si pe fata, dupa ce incendiul izbucnit intr-o camera din locuinta sa, de pe strada Popa Soare, a cuprins o suprafata de aproximativ 10 metri patrati.

Echipajul de la SMURD a gasit-o pe femeie in stare grava, in patul in care era imobilizata, din cauza unor probleme locomotorii, ulterior fiind constatat decesul acesteia. Pompierii au stins incendiul, dupa aproximativ 30 de minute de la semnalarea acestuia, scrie MEDIAFAX.

Echipele de interventie au gasit in locuinta femeii un resou aflau in functiune, pe care se aflau materiale textile. Acestea au ars, iar focul s-a extins si la patul in care se afla femeia, au precizat reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.