Social 4 Martie 2015 10:59
Felix Tataru, consultant in campaniile electorale ale lui Klaus Iohannis si Traian Basescu, a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), pentru a fi audiat ca martor in dosarul "Gala Bute".

Intrebat, la intrarea in sediul DNA, daca va da declaratii in dosarul "Gala Bute", Felix Tataru a spus ca a primit un mesaj in care era anuntat sa se prezinte pentru a fi audiat ca martor.

Felix Tataru a spus ca il cunoaste pe Tudor Breazu, dar a precizat ca niciodata nu a primt vreun ban si nu a intermediat vreo dare de bani. El a aratat ca se va lamuri despre ce este vorba dupa ce va discuta cu procurorii, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unor surse judiciare, numele lui Felix Tataru, directorul agentiei de publicitate GMP, unul dintre cei care au facut strategia din campania electorala a lui Klaus Iohannis din 2014 si, anterior, l-a ajutat pe Traian Basescu sa castige alegerile prezidentiale si cele pentru Primaria Capitalei din 2000, ar aparea in documentele din dosarul "Gala Bute", in care este arestata Elena Udrea.

Conform unor informatii aparute in presa, Ana Maria Topoliceanu ar fi aratat, in denuntul sau, ca sume de bani de la Elena Udrea ar fi ajuns si la Felix Tataru.

Directorul agentiei de publicitate GMP Felix Tataru a fost consultant in peste 20 de campanii electorale, nationale si locale, numai pentru candidati si partide de dreapta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.