Social 4 Martie 2015 10:05
Traficul rutier este blocat, miercuri dimineata, pe DN7 Deva - Arad, in judetul Hunedoara, in urma unui accident in care au fost implicate un tir si un autoturism, anunta Centrul Infotrafic al Politii Romane.

Conform sursei citate, circulatia rutiera este blocata pe DN7 in ambele sensuri, din cauza unui accident rutier care s-a produs intre localitatile Vetel si Lesnic, la kilometrul 405+250 de metri.

In accident au fost implicate un tir si un autoturism care s-au ciocnit frontal, in urma impactului cele doua autovehicule fiind proiectate in afara soselei, scrie MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Hunedoara, Bogdan Nitu, a declarat ca in urma impactului o persoana si-a pierdut viata, fiind vorba despre femeia aflata la volanul autoturismului implicat in accident.

La fata locului se afla mai multe echipaje de politisti, care incearca sa stabileasca in ce conditii s-a produs accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.