Una dintre persoanele ranite in accidentul rutier produs sambata in Italia, in care sase cetateni romani si-au pierdut viata, este din Satu Mare si este tatal fotbalistului Carlo Erdei, care joaca in Anglia.

Microbuzul cu romani implicat in accidentul produs pe o autostrada din Itralia era condus de Octavian Erdei, din Satu Mare, tatal fotbalistului de 19 ani Carlo Erdei, component al nationalei Under-18, care evolueaza la echipa de tineret a gruparii engleze Wolverhampton. Carlo Erdei a scris pe Facebook mesajul: ”Tata, te iubesc. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun“.

In urma accidentului, Octavian Erdei a fost ranit, fiind internat la un spital din Italia. Ministerul Afacerilor Externe informa ca soferul microbuzului are fracturi multiple. De asemenea, MAE mentiona, sambata seara, ca, din cauza socului produs, soferul nu a putut oferi elemente suplimentare asupra producerii accidentului, scrie MEDIAFAX.

In accidentul in care au fost implicati cetateni romani a fost ranit grav si un alt barbat, despre care MAE informa ca a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta, iar prognosticul medicilor asupra sanselor sale de supravietuire este rezervat. De asemenea, in accident si-au pierdut viata sase romani, intre care o femeie, sotul acesteia si fetita lor in varsta de trei ani.

Accidentul din Italia a avut loc sambata, in jurul orei 5.00 (6.00, ora Romaniei), pe Autostrada A1, la periferia sud-estica a Romei, intre localitatile Collefero si Valmontone, fiind implicate microbuzul in care se aflau opt cetateni romani, intre care un copil, si un alt microbuz in care se aflau sase cetateni din Maroc. Potrivit MAE, cinci dintre romani au murit pe loc, iar copilul a decedat la spitalul din Tivoli.

Pesoanele aflate in celalalt microbuz - o familie marocana formata din parinti si patru copii - au suferit doar rani usoare, conform presei italiene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.