Social 16 Iulie 2014 16:09
Patru persoane acuzate ca au vandut mai multe terenuri din zone rezidentiale ale Capitalei folosind documente de mostenire falsificate au fost retinute.

Potrivit unor surse din Politie, in perioada decembrie 2013 - iulie 2014, Ion Constantin (31 de ani), Maria Constantin (65 de ani), Ana Maria Mateescu (65 de ani) si Nicolae Sterp (26 de ani) ar fi falsificat mai multe certificate de mostenitor, acte de schimb si hotarari judecatoresti si ar fi reusit astfel sa intabuleze si sa vanda patru terenuri, dintre care unul apartinea Primariei Capitalei.

Ultimul teren vandut de cei patru ar fi fost cumparat de un om de afaceri, proprietarul unei firme de IT, care a platit 200.000 de euro pentru un teren cu suprafata de 700 de metri patrati, situat pe strada Moeciu, din Sectorul 1.

De asemenea, cei patru ar fi reusit sa treaca in proprietatea unuia dintre ei, din proprietatea statului, alte doua terenuri, cu suprafata de 3.094 metri patrati si, respectiv, 877 metri patrati, tot din Sectorul 1.

Acestia sunt cercetati pentru inselaciune, tentativa la inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals si fals in declaratii.

Politistii, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucuresti, au facut marti sapte perchezitii in acest caz si au dus la audieri opt persoane, potrivit Politiei Capitalei.

"In fapt, in perioada decembrie 2013 – iulie 2014, politistii bucuresteni au documentat activitatea infractionala a unui grup format din doi barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 26 si 66 de ani, care, folosind documente de mostenire falsificate, ar fi inselat si le-ar fi vandut unor persoane diverse suprafete de teren in zone rezidentiale din Bucuresti", a precizat Politia Capitalei, citat de MEDIAFAX.

Cercetarile sunt continuate de politistii Capitalei sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune, tentativa la inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals si fals in declaratii, cu cei patru in stare de retinere.

Citeste si:
România vinde tot. Castele istorice și conace date cu 35.000 de...
România vinde tot. Castele...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.