Social 19 Iunie 2014 13:45
Primaria Capitalei organizeaza un concurs de management pentru Teatrul Mic, data limita pentru depunerea planurilor de management si a dosarelor de concurs de catre candidati fiind 7 iulie, ora 14.00.

Astfel, pana pe 7 iulie pot fi depuse planurile de management si dosarele de concurs de catre candidati, pe 8 iulie se va face selectia dosarelor, iar pe 9 iulie se vor anunta rezultatele selectiei dosarelor.

In perioada 10 -17 iulie, se vor analiza planurile de management (prima etapa), iar pe 17 iulie candidatii vor afla nota obtinuta la prima etapa, urmand ca in 18 iulie sa fie sustinute planurile de management in cadrul interviului. Intre 21 si 22 iulie, se vor putea depune contestatii (pana la ora 16.00).

Pe 23 iulie va fi anuntat rezultatul final al concursului de management, in cazul in care nu exista contestatii, iar pe 25 iulie, in cazul in care vor fi depuse contestatii.

Castigatorul concursului de management cu care se va incheia contractul de management la Teatrul Mic nu poate sa obtina o alta functie de conducere la o alta institutie din Romania.

Dosarele de concurs si planurile de management pot fi depuse la sediul Primariei Municipiului Bucuresti, pana pe 7 iulie, la ora 14.00.

In prezent, Teatrul Mic este condus de actorul Florin Calinescu, care insa a obtinut o nota mica la evaluarea managementului pentru anul 2013 la institutiile publice de culturã de interes local al municipiului Bucuresti, motiv pentru care Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza un concurs de management pentru Teatrul Mic.

"Potrivit art. 41 din OUG nr. 189/2008, cu modificarile si completarile ulterioare, comisia de evaluare, in urma rezultatului obtnut de manager, face recomandari pentru continuarea/ incetarea contractului de management. In cazul in care nota finala se situeaza sub 8, rezultatul evaluarii este nesatisfacator", potrivit unui raspuns al Primariei Capitalei la solicitarea agentiei MEDIAFAX.

Citeste si:
DOCUMENT Ardem de vii în spitale. Primăria Constanța a amânat...
DOCUMENT Ardem de vii în...

Conform aceleiasi surse, Florin Calinescu a obtinut nota 6,66, la evaluarea anuala pentru anul 2013 a managementului la institutiile publice de cultura de interes local al municipiului Bucuresti, care s-a realizat in etapele si potrivit procedurii si criteriilor stabilite de O.U.G. nr.189/2008. Drept urmare, comisia nu a recomandat continuarea managementului.

Din comisiile de evaluare au facut parte: Razvan Emil Theodorescu, Vichi Carmen Stanciu, Dan Marius Zarafescu, Adriana Popescu, Georgeta Andrei, Adrian Ioan Titieni, Constantin Sorin Cristian Mihailescu, Irina Sanda Cajal Marin, Ioan Popa, Anca Florea, Rodica Precupetu, Klauss Fabritius, Mariana Virginia Lazarescu, Emanuel Alecsandru Papagheorghiu, Geta Dragoi, Vasile Savoiu.

Contactat, miercuri, de MEDIAFAX, Florin Calinescu a declarat ca nu stie daca va candida pentru un nou mandat. "Nu stiu, sunt in concediu. O sa ma hotarasc in ziua concursului", a declarat actorul.

Citeste si:
Noul primar al Capitalei a demisionat din Senat
Noul primar al Capitalei a...

In 1914, la Bucuresti s-a infiintat un nou teatru, care a purtat numele actritei Maria Filotti. Dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, teatrul a devenit o institutie de stat si a purtat, pe rand, denumirile Studioul Actorului de Film "Constantin Nottara" si Teatrul pentru tineret si copii, dupa care, botezat in 1964 cu numele sau actual, a intrat in familia teatrelor mici din Europa. Consolidarea reputatiei teatrului se datoreaza performantelor sale artistice. Textele jucate de-a lungul anilor la Teatrul Mic au cuprins tot diapazonul dramaturgiei universale si romanesti, de la clasici pana la moderni si contemporani, de la marile tragedii pana la comedii de mare succes, se arata pe site-ul insitutiei.

Teatrul Mic isi face un titlu de onoare din faptul ca a lansat mari regizori care au facut, ulterior, stralucite cariere internationale: Liviu Ciulei a debutat aici, Radu Penciulescu, Crin Teodorescu, Catalina Buzoianu si Silviu Purcarete au lucrat pe aceasta scena ani de zile. Tot aici s-au lansat si o multime de mari actori, dintre care Gh. Ionescu Gion, Ion Marinescu, Octavian Cotescu, Olga Tudorache, Leopoldina Balanuta, Valeria Seciu, Stefan Iordache, Mitica Popescu.

Citeste si:
Târgul de Crăciun din Braşov va fi organizat în Piaţa Sfatului
Târgul de Crăciun din Braşov...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.