Târgul de Crăciun va fi, totuşi, organizat, anul acesta, în Piaţa Sfatului din Braşov şi nu online, chiar dacă numărul căsuţelor va fi redus la jumătate faţă de anul trecut, a anunţat, vineri, viceprimarul Flavia Boghiu.

Primăria Braşov a luat această decizie în urma consultărilor cu agenţii economici, Direcţia de Sănătate Publică şi Instituţia Prefectului.

Conform deciziei, vor fi amplasate 20 de căsuţe şi vor fi amenajate circuite speciale de intrare şi ieşire, iar evenimentul va fi supravegheat de Poliţia Locală.

Montarea căsuţelor va începe în perioada imediat următoare.

Bradul din Piaţa Sfatului a fost adus în urmă cu o săptămână, iar iluminarea acestuia, împreună cu celelalte decoraţiuni pentru Sărbătorile de Iarnă, a fost pornită duminică seara, pe 6 decembrie, însă, spre deosebire de anii anteriori, fără însă a avea loc un eveniment cu această ocazie.

Citeste si:
O femeie a încălcat măsura carantinei și a fost găsită în zona unei...
O femeie din Vaslui a...

În urmă cu mai multe săptămâni, primarul Braşovului, Allen Coliban, propunea organizarea tradiţionalului Târg de Crăciun online, variantă cu care, însă, producătorii şi meşteşugarii care participă la acest eveniment nu au fost de acord, potrivit Agerpres.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.