Joi a avut loc un nou incident in zona Dorobanti, aceeasi zona unde cu doua zile inainte fusese rapita si violata o tanara jurnalista.

[UPDATE]

In urma cercetarilor s-a descoperit ca femeia ar fi folosit un spray lacrimogen. Mai multe despre asta aici.



O femeie a sunat la 112 si a spus ca sotul ei, care se afla la volan, a fost impuscat de o femeie, in urma unui conflict in trafic in zona Dorobanti, scrie MEDIAFAX.

Din primele cercetari a rezultat femeia care a tras nu ar fi folosit o arma cu glont. Barbatul a fost impuscat in zona stanga a fetei, unde a suferit arsuri.

Femeia a fugit de la fata locului, in Capitala fiind instituite filtre pentru prinderea acestea, au precizat sursele citate.

Potrivit lui Adrian Marin, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, echipajul de prim ajutor care a ajuns la fata locului a constatat ca este vorba de un barbat de aproximativ 35 de ani, care prezenta o plaga impuscata.

Barbatul era constient si a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, a precizat Adrian Marin. Politistii urmeaza sa stabileasca, in urma anchetei, cum a fost impuscat barbatul.

Marti, un alt incident bizar a avut loc in zona Dorobanti. O femeie a sunat la 112 la ora 17,00 si a reclamat ca in jurul orei 16,00, in timp ce se afla in zona Perla din cartierul Dorobanti, a fost acostata de un barbat necunoscut care a obligat-o sa mearga pe malul Lacului Floreasca. Acolo ar fi amenintat-o cu un cutit pentru a o determina sa intretina raporturi sexuale cu el.

Surse apropiate anchetei au declarat ca suspectul principal in acest caz a fost ridicat de politisti, miercuri seara, in baza unor informatii obtinute in cadrul anchetei din acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.