Femeia care a atacat un sofer, joi, in Piata Dorobanti din Bucuresti a fost prinsa de politisti si este audiata la Sectia 1, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Politia Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia are 21 de ani si a fost gasita de politisti, in urma cercetarilor, acasa.

Desi initial autoritatile au declarat ca soferul a fost impuscat, s-a dezvaluit ca femeia a folosit un spray lacrimogen care i-a provocat barbatului arsuri si o hemoragie nazala.

Incidentul s-a produs dupa ce femeia si barbatul s-au sicanat in trafic. Soferul ar fi coborat geamul masinii sale si i-ar fi adresat femeii cuvinte ofensatoare, aceasta reactionand cu un spray lacrimogen cu doua rezervoare. Substanta pulverizata din spray i-a cauzat barbatului o hemoragie nazala si arsuri pe fata. Sotia barbatului, aflata in masina cu el, fiind convinsa initial ca agresoarea a folosit un pistol.

Autoritatile care au intervenit de urgenta au crezut, in prima instanta, ca agresoarea a folosit un pistol, precizand chiar ca a fost vorba de o "plaga impuscata". Barbatul avea sange pe fata pentru ca in urma atacului i-a plesnit o vena, scrie b365.ro.

Cireasa de pe tort? Femeia nici macar nu avea permis si nu avea dreptul sa se afle la volan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.