O tanara de profesie jurnalista a fost violata marti in sectorul 1 dupa ce a fost rapita de pe strada in zona intersectiei Dorobanti/Stefan cel Mare.

"Politia Capitalei a fost sesizata prin numarul unic de urgenta 112, marti, in jurul orei 17.00. Un individ ar fi amenintat-o pe femeie cu un cutit si ar fi dus-o in apropierea Lacului Floreasca unde ar fi obligat-o sa intretina raporturi sexuale orale" a declarat Emilia Mihai, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.

Este vorba de un agresor in varsta de aproape 40 de ani pe care jurnalista nu-l cunoaste.
Ulterior, fata a reusit sa scape si a sunat la 112.

Politia a demarat o ancheta insa nu a oferit deocamdata detalii legate de acest caz, scrie b365.ro.

Camerele de supraveghere din zona i-au surprins de cei doi plimbandu-se de mana pe ruta Perla-Dorobanti, au declarat, pentru ZIUAnews, surse din cadrul anchetei. Femeia sustine ca agresorul a dus-o pe malul lacului Floreasca si, sub amenintarea cutitului, a obligat-o sa intretina relatii sexuale orale.

"Va marturisesc ca mi s-a urcat sangele in cap in aceasta dimineata cand am aflat ca una dintre colegele noastre a fost ieri violata. S-a intamplat in plin centrul Capitalei, la ora 16, atentie! La intersectia dintre strazile Dorobanti si Stefan cel Mare. Deci la 300 de metri de Guvern, in plina zi, in plin centrul Capitalei Romaniei. Nu o sa va dau foarte multe detalii despre acest caz caci este o ancheta in desfasurare, dar pentru cine nu stie e un mic parculet acolo... de fapt un spatiu verde cu trei boscheti si cinci copaci. Oricum, sute de masini care trec pe minut pe acel bulevard, sunt zeci de oameni care trec pe minut pe acel trotuar iar colega noastra, povesteste ca in timp ce violatorul o tragea din strada a tipat, a strigat, a facut semne disperate catre oamenii care treceau pe acolo dar acestia au intors pur si simplu capul in alta parte", scriu jurnalistii de la Radio Europa FM pe pagina de Facebook a radioului.

Citeste si:
Frații Tate, trimiși în judecată de DIICOT. Sunt acuzați de viol,...
Frații Tate, trimiși în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.