Circulatia rutiera va fi restrictionata sambata, intre orele 17.00 si 20.00, pe soseaua Kiseleff, intre Piata Arcului de Triumf si Piata Victoriei, si pe strada Arhitect Ion Mincu, intre bulevardele Aviatorilor si Ion Mihalache, pentru Marsul Diversitatii.

Participantii la Marsul Diversitatii se vor aduna pe Soseaua Kiseleff, vizavi de Arcul de Triumf, si de la 17.30 vor pleca in mars spre Piata Victoriei.

Traficul rutier va fi restrictionat, intre orele 17.00 si 20.00, pe soseaua Kiseleff , intre Piata Arcului de Triumf si Piata Victoriei, pe strada Arhitect Ion Mincu, intre Bulevardul Aviatorilor si Bulevardul Ion Mihalache, precum si pe strazile care intersecteaza aceste artere, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.

In perioada restrictiilor de trafic, soferii pot circula pe rutele ocolitoare Piata Arcului de Triumf - Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Aviatorilor - Piata Victoriei si Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bulevardul Marasti - Bulevardul Maresal Averescu - Bulevardul Ion Mihalache - Piata Victoriei, scrie MEDIAFAX.

Marsul Diversitatii va incepe cu o conferinta de presa, care va avea loc la ora 16.45, pe Soseaua Kiseleff si va fi sustinuta de Florin Buhuceanu, director al Asociatei Accept, Michael Cashman, Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European si europarlamentarul Ulrike Lunacek, Grupul Verzilor/Alianta Libera Europeana. Participantii vor pleca apoi spre Piata Victoriei, marsul fiind deschis de Ulrike Lunacek, au anuntat organizatorii.

Marsul se va incheia in "zona libera de discriminare", pe spatiul verde de langa Muzeul de Geologie, unde vor tine discursuri Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei, Ulla Vaisto, ambasadoarea Finlandei, si Michael Cashman. Tot sambata, de la ora 11.00, va avea loc Marsul pentru Normalitate, organizat de Noua Dreapta.

Circulatia va fi restrictionata intre orele 12.30 si 14.00, pe traseul de desfasurare a Marsului pentru Normalitate, respectiv Piata Victoriei - Calea Victoriei - Piata Natiunile Unite - Splaiul Independentei - strada Halelor - Bulevardul Regina Maria - alee Dealul Mitropoliei. Participantii la mars vor merge pe prima banda de circulatie, a precizat Brigada Rutiera a Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.