Social 3 Iunie 2013 10:22
Politistii fac, luni, zece perchezitii in judetele Caras-Severin, Timis si Mehedinti, la locuintele unor persoane suspectate de contrabanda cu tigari si evaziune fiscala, prejudiciul fiind estimat la peste 350.000 de lei.

Potrivit MEDIAFAX, perchezitiile sunt facute de politistii de investigare a fraudelor din Inspectoratul de Politie al Judetului Caras-Severin intr-un dosar penal in care sunt cercetate mai multe persoane, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

Anchetatorii au descins la sapte adrese din judetul Caras-Severin, in zona localitatii Moldova Noua, la doua locuinte din judetul Timis si la o alta din Mehedinti, opt persoane urmand sa fie duse la audieri.

De asemenea, a fost pus sechestru asigurator asupra unor imobile si autoturisme, prejudiciul in aceasta cauza fiind de peste 350.000 de lei.
La actiune participa si ofiteri de la Directia Generala Anticoruptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.