Un numar de 20 de perchezitii au loc, luni, in judetele Arges si Dambovita, fiind vizate 30 de persoane suspectate de furt de produse petroliere din conducte magistrale, prejudiciul ajungand la aproximativ 82.000 de lei.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Arges, perchezitiile au loc in municipiul Pitesti si in localitatile Topoloveni, Poiana Lacului, Cocu, Leordeni si Salcioara, transmite MEDIAFAX.

"La actiune, participa 90 de politisti de la Politia Judeteana Arges si 52 de jandarmi ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi Arges cu 25 de autovehicule. Prejudiciul estimat, pana in acest moment, se ridica la aproximativ 82.000 de lei, urmand ca cercetarile sa fie extinse pentru stabilirea intregului prejudiciu si a documentarii intregii activitati infractionale", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arges, comisar sef Danut Dinu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.