Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, scrie mediafax.ro.

Luni noapte cerul va deveni variabil in toate regiunile, iar precipitatiile vor inceta. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane si in sudul si estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade, iar cele minime, mai coborate decat in intervalul precedent, se vor situa intre -10 si 0 grade, mai scazute in depresiunile din nordul si centrul tarii, pana in jur de -17 grade in estul Transilvaniei. Spre dimineata, izolat in zonele joase va fi ceata.

Bucurestenii vor avea parte de cer variabil si vand moderat. Temperatura maxima va fi de 6 ... 7 grade, iar cea minima de -6 ... -4 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

Marti, vremea se va prezenta destul de normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul si sud-vestul tarii, unde seara si noaptea izolat vor cadea precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, Oltenia, sudul Transilvaniei si la munte.

Temperaturile maxime, in crestere usoara fata de intervalul precedent indeosebi in regiunile vestice, vor fi cuprinse de la -3 grade in depresiuni pana la 9 grade in sudul Banatului si in Lunca Dunarii, iar cele minime intre -9 si 4 grade, mai coborate in estul Transilvaniei pana in jur de -14 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.