Anamaria Prodan a făcut câteva declarații despre fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, care a devenit tată pentru a patra oară.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au intrat într-o nouă etapă a vieții lor, devenind din nou părinți, după ce iubita antrenorului a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Vestea fericită a fost anunțată de Corina Caciuc pe contul ei de Instagram, unde a postat prima fotografie cu bebelușul, direct din sala de nașteri. Cu o inimioară acoperind chipul micuțului, Corina a transmis un mesaj plin de iubire: „Iubirea mea pentru tine e mai presus de cuvinte”.

În vârsta de 32 de ani, Corina Caciuc este extrem de discretă în ceea ce privește viața ei privată, iar sarcina a fost păstrată departe de ochii publicului. Cu toate acestea, bucuria cuplului este evidentă în urma nașterii celui de-al doilea copil. Chiar dacă nu au dezvăluit sexul bebelușului, cuplul a sugerat anterior, prin intermediul rețelelor de socializare, că vor avea un băiețel.

Această nouă adiție la familia lor marchează o etapă importantă în viața lui Laurențiu Reghecampf, care deja este tatăl a patru copii. Antrenorul de fotbal îl are pe, Luca, din prima căsnicie. Din căsătoria sa cu Anamaria Prodan, Reghecampf are și un fiu pe nume Bebeto. În prezent, relația lor a luat o direcție separată, iar Anamaria Prodan și-a refăcut viața cu Ronald Gavril, campion la box.

„Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi, se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis. O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni și mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi! Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Aprilie 2024 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.