Gabriela Cristea a mărturisit cât costă preparatele sale, pe care le pregătește după rețete originale, cu ingrediente naturale.

Gabriela Cristea își prezintă talentele culinare în fața publicului larg prin lansarea unei afaceri de preparate făcute în casa ei, printre care celebra zacuscă și o gamă variată de cozonaci pregătiți cu atenție și dragoste.

Recent, vedeta a dezvăluit că pune la vânzare câteva dintre preparatele sale preferate, printre care celebra zacuscă de vinete și de fasole, borcane de dulceață de ardei iute și de portocale, toate pregătite după rețete tradiționale și cu ingrediente de cea mai bună calitate.

"Sunt produse pe care eu le fac și cu siguranță le-ați mai văzut la mine. Vreau să vă arăt câteva produse pe care le am acasă și pe care le fac. Am pregătit niște borcane cu dichis," a declarat Gabriela Cristea potrivit Cancan.

Pasiunea și talentul pentru bucătărie sunt evidente în preparatele oferite de Gabriela, care a dezvăluit că zacusca cu fasole este o rețetă preluată de la soacra sa, cu origini în Ardeal, iar cozonacii sunt pregătiți cu atenție și dragoste în timpul său liber. Astfel, borcan de zacuscă de vinete sau zacuscă de fasole costă 33,50 lei. Un borcan de dulceată de ardei iute costă 26,50 lei, iar dulceața de portocale făcută de prezentatoarea tv poate fi achiziționată pentru 28,50 lei.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Martie 2024 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.