Mioara Roman a avut o dorință specială pentru nepoata ei, Isabela. Acum, la câteva zile de la moarte mamei Oanei Roman, micuța Isabela i-a îndeplinit dorința bunicii sale.

În ultimele luni, Oana Roman a trăit numeroase suferințe, culminate cu pierderea celei care i-a dat viață, mama sa, Mioara Roman. Vedeta și-a exprimat public durerea și compasiunea pentru trecerea în neființă a mamei sale, și a mărturisit că una dintre dorințele cele mai arzătoare ale acesteia a fost ca nepoata sa, Isa, să învețe să cânte la pian.

După două luni de cursuri, Isa, fiica Oanei Roman, a vrut să îi arate vedetei cum aceasta cântă la pian. Oana Roman a împărtășit momentul special pe contul său de Instagram, subliniind că realizarea acestei dorințe a fost o sursă de bucurie în aceaste zile pline de tristețe.

„Una dintre marile dorințe ale mamei a fost ca Isa să facă pian. La început Isa a preferat pictura, apoi a început să facă și pian la școală, i-a plăcut și, astfel, i-a îndeplinit dorința mamei. Azi când am fost să o iau de la școală, a insistat să îmi facă o demonstrație, Mama sigur a auzit-o”, a transmis Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei, separare definitivă

Vedeta a făcut dezvăluiri dureroase despre relația sa tumultuoasă cu fostul soț, Marius Elisei, dezvăluind aspecte ale abuzului emoțional pe care l-a suferit și drumul dificil spre eliberare și vindecare. Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Martie 2024 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.