Vedeta și-a uitat cheile acasă și s-a trezit blocată în fața propriei locuințe, în timp ce restul familiei dormea liniștită. Cu o doză de umor și ingeniozitate, Andreea a încercat să-și trezească mama, iar ceea ce a urmat după a stârnit hohote de râs.

Viața de vedetă nu este mereu strălucitoare și plină de momente glamuroase, iar recent, Andreea Bălan a dat dovadă că și celebritățile se pot confrunta cu situații comice și neașteptate. Cântăreața a avut parte de o întâmplare nefericită, dar extrem de amuzantă pentru fanii săi din mediul online.

După o zi plină de filmări pentru emisiunea "Te cunosc de undeva", Andreea Bălan s-a întors acasă târziu în noapte, pregătită să se relaxeze și să se odihnească. Totuși, în momentul în care voia să intre în casă, ea și-a dat seama că și-a uitat cheile în interiorul casei. Cum mama și fetițele sale dormeau, Andreea a luat câteva mingiuțe din curte, cele preferate ale fetițelor sale, și a început să le arunce în geamul dormitorului mamei sale, în încercarea de a o trezi. După câteva încercări nereușite și multe râsete, ea a reușit să-și trezească familia și să obțină salvarea din această situație amuzantă.

„Când ești uituc, rămâi pe afară. Dragilor e trecut de miezul nopții, cam așa terminăm noi Te cunosc de undeva. Am ajuns acasă, noroc că am luat cheia de la poartă, am reușit să intru în curte, dar nu am luat cheia de la ușă. Drept urmare, eu mă aflu în curte, mama nu-mi răspunde la telefon că doarme cu fetițele și eu acum trebuie să arunc cu ceva în geam, respectiv cu niște mingi, ca să-mi deschidă cineva ușa, să pot intra în casa. Nici nu am țintă”, a spus Andreea Bălan, în mediul online.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Februarie 2024 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.