Cea mai în vogă piesă a momentului, Macarena, a Erikăi Isac este pe buzele tuturor, indiferent că vorbim de aprecieri sau critici. Recent, și actrița Oana Pellea și-a exprimat opinia publică despre piesa respectivă.

Melodia "Macarena" interpretată de Erika Isac a devenit rapid un fenomen pe YouTube, strângând peste 2,7 milioane de vizualizări în doar șapte zile de la lansare și ocupând locul întâi în trending. Cu toate acestea, reacțiile față de piesă au fost diverse, iar recent, Oana Pellea și-a exprimat opinia despre cea mai în vogă piesă a momentului.

Într-un mesaj sincer, Oana Pellea a recunoscut că a ascultat "Macarena", dar a subliniat că preferă să rămână fidelă gusturilor sale "de modă veche". Actrița a menționat că a rezistat doar 30 de secunde și că piesa nu intră în categoria "lectură obligatorie" pentru ea, exprimându-și preferința pentru trupe precum Pink Floyd sau Queen.

„Oh… am ascultat. Să nu rămân în urmă… cu toate că prefer să fiu de modă veche. Am ascultat. Am rezistat 30 de secunde, m-am lămurit. Ai dreptate, Manolea. Nu e deloc «lectură obligatorie» parcă aș rămâne la Pink Floyd sau Queen… deh… modă veche! Lasă-mă așa!”, a scris Oana Pellea, pe pagina sa de socializare.

Artista a pus în discuție ideea că forța și vulgaritatea nu sunt mijloace eficiente de combatere a problemelor sociale, precum violența și abuzurile împotriva femeilor, teme abordate în piesa Erikăi Isac.

„Cine vrea să asculte. Cine vrea să cânte așa… liber! Toți suntem liberi să decidem ce ne place și ce nu, ce alegem și ce nu etc.! Aleg să nu mă intereseze DELOC genul acesta de exprimare! Mesajul poate fi transmis și ALTFEL, nu? Trebuie neapărat un limbaj vulgar… când spun vulgar sunt delicată! Crede cineva că forța se poate combate cu utilizarea forței, vulgaritatea cu vulgaritate, subcultura cu subcultură? Dimpotrivă! Alegerea mea. Punct. Nu comentez o altă alegere și rog să-mi respectați, la rândul dumneavoastră, alegerea. Case closed!”, a încheiat Oana Pellea.

Citeste si:
Mira, făcută praf de fani după ce i-a făcut să creadă că este...
Mira, făcută praf de fani...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2024 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.