După numeroase speculații apărute în presă, Florin Ristei a confirmat separarea de Naomi Hedman. Frumoasa artistă s-a reîntors în Marea Britanie, însă cei doi continuă să țină legătura. Ce mesaj a postat Naomi, după confirmarea despărțirii celor doi?

Considerată una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbizului românesc, relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman a ajuns la final. Cântărețul și prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1, Florin Ristei, a fost cel care a confirmat separarea, în timp ce fotomodelul Naomi Hedman a reacționat recent pe rețelele de socializare cu un mesaj cu subînțeles.

Povestea lor de iubire a început acum câțiva ani, în culisele emisiunii "X Factor" de la Antena 1. El era jurat, iar ea a pășit pe scenă în postura de concurentă. Vocea sa și farmecul ei l-au impresionat pe Ristei, iar astfel a început o poveste de dragoste care a captivat inimile fanilor. După încheierea competiției, cei doi au devenit un cuplu și chiar s-au logodit. Totuși, zvonurile despre o posibilă despărțire au început să circule recent în mediul online. Naomi a șters toate fotografiile cu Florin Ristei de pe rețelele de socializare, iar inițial artistul a negat zvonurile legate de separare.

Însă, într-un podcast moderat de Speak, Florin Ristei a confirmat că nu mai formează un cuplu cu Naomi. El a explicat că distanța a fost un factor dificil în relația lor, deoarece Naomi s-a mutat înapoi în Marea Britanie. Cu toate acestea, Ristei a mărturisit că încă simte dorul ei și că vorbesc în continuare.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a spus artistul.

După declarațiile făcute de Florin Ristei, Naomi a postat un mesaj cu subînțeles pe pagina sa de Instagram.

Citeste si:
Despărțirea de Babs l-a făcut pe Dorian Popa să urce drogat la...
Despărțirea de Babs l-a făcut...

"Niciun om din această lume nu-ți poate lua ceea ce ți se cuvine.", a fost mesajul transmis de fosta iubită a lui Florin Ristei.

În paralel cu suferința cauzată de despărțiire, Florin Ristei se confruntă și cu o perioadă stresantă din cauza programului său încărcat. Recent, a ajuns la spital din cauza epuizării și a lipsei de somn. Cu toate acestea, artistul și-a asigurat fanii că se simte mai bine și că se pregătește intens pentru concertul pe care îl va susține pe 8 Martie.

„Nu era să mor. Am ajuns epuizat la spital. Cântam cu basul și m-a luat un leșin. Am fost la urgențe. Cred că am făcut și un semiatac de panică. Nici acum nu mă simt extraordinar.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Februarie 2024 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.