Pepe și-a deschis inima și a vorbit despre relația pe care o are cu soția sa, Yasmine, evidențiind faptul că diferența de vârstă de 15 ani dintre ei nu este un obstacol în calea iubirii lor.

Pepe și soția sa, Yasmine, au o poveste de dragosate demnă de un film. Cei doi se cunosc de foarte mulți ani, de când Yasmine era încă copil. Cu toate acestea, Pepe a remarcat-o după ce a mai crescut și s-a transformat într-o femeie cu adevărat frumoasă. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu s-ar fi gândit că viitorul avea să le rezerve o poveste de iubire care s-a transformat într-o familie admirată de mulți fani ai celor doi.

„15 ani. Pentru noi e foarte bine, ne înțelegem foarte bine. Între noi nu cred că se vede neapărat diferența de vârstă, că eu par mai puștan și ea e foarte matură, cumva mă întinerește și pe mine. Nu, eu nu simt că este o diferență de vârstă între noi și cred că nici ea nu simte asta”, a explicat artistul, care a și spus cum a început relația lor. „O știam de când era copil, că am fost vecini. Dar așa să o remarc, când a crescut și am văzut că s-a făcut frumoasă. Și știind că sunt și eu liber, și ea liberă, și am fost invitat la o petrecere la care era și ea, atunci am remarcat-o, atunci am fost mai atent, că de remarcat am remarcat-o dintotdeauna că a fost frumoasă mereu. Am fost vecini la un bloc diferență”, a mai declarat Pepe despre povestea de iubire cu soția lui, conform Playtech.

Întrebat despre dinamica lor zilnică și eventualele neînțelegeri, Pepe a subliniat că sunt echilibrați, iar Yasmine este o fire calmă, completându-se reciproc în viața de zi cu zi.

„Suntem echilibrați, ea este o fire extrem de calmă, iar eu am devenit un bărbat matur și extrem de echilibrat, care nu se mai enervează din orice tâmpenie, că am trecut peste multe etape, cumva dacă am fi avut aceeași vârstă, probabil nu ne-am fi potrivit, că eram mai zăpăcit eu, dar eu acum m-am mai liniștit”, a mai declarat artistul.

Deși au împreună un băiețel, pe Pepe Junior, în vârstă de doi ani, cântărețul nu exclude ideea de a mai avea copii în viitor, însă recunoaște că, în prezent, sunt foarte ocupați cu viața lor și că trei copii sunt suficienți pentru moment. Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
Cum se înțelege Pepe cu mama fiicelor sale, Raluca Pastramă, la 3...
Cum se înțelege Pepe cu mama...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Februarie 2024 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.