Anamaria Prodan este extrem de fericită alături de noul ei iubit și a transmis un mesaj în mediul online despre Ronald Gavril, în semn de recunoștință.

Anamaria Prodan, fericită alături de Ronald Gavril

Anamaria Prodan a trecut printr-un divorț dureros și chiar dacă după toate acestea, și-a încercat norocul cu alți bărbați, niciunul dintre aceștia nu s-a ridicat la nivelul său. Ei bine, după toate momentele în care a suferit, finalul anului 2023 a venit cu foarte multe lucruri bune în ceea ce privește viața sa privată. Impresara l-a cunoscut pe Ronald Gavril, iar bărbatul a reușit să o cucerească din prima, iar acum formează un cuplu și sunt foarte fericiți.

De asemenea, cei doi petrec foarte mult timp unul alături de celălalt și nu își mai ascund iubirea de ochii lumii, imaginile cu ei începând să facă furori în mediul online. Impresara a vorbit și ea despre relația lor și crede că în sfârșit a găsit pe cineva care să o iubească și care să o aprecieze la adevărata sa valoare.

Recent, ea a mai transmis un mesaj despre partenerul ei de viață, semn că este cu adevărat fericită alături de el, iar una dintre cele mai mari bucurii pe care le are este legată de faptul că toți copiii ei îl adoră, se bucură pentru ea și l-au acceptat în familia lor, ca și cum ar fi fost dintotdeauna parte din ea.

Anamaria Prodan nu doar că postează imagini și mesaje frumoase despre Ronal Gavril, dar vorbește mereu despre acesta și în interviurile pe care le acordă.

„Sunt fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce-mi dă zi de zi”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Vedeta le-a dat și câteva sfaturi de viață tuturor femeilor care au trecut prin aceeași situație ca și ea, în speranța că la rândul lor vor reuși să treacă peste.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

„În viața asta apar oameni în calea noastră, care au o anumită menire. Unii vin și te învață niște lecții despre viață, cum am primit eu. Aceste lecții sunt menite să te facă mai puternic, niciodată să te dărâme. Dacă ești într-adevăr puternic, din genunchi și de pe burtă să te ridici, pentru că viața este doar despre a merge înainte. Dumnezeu niciodată nu o să își dea mai mult decât poți duce.

Probabil că încercările acestei vieți, care vin în sufletul și viața noastră, nu fac decât să te facă mai puternic și să îți arate că viața curge așa frumos și că există începuturi de fiecare dată. Când s-a închis o ușă, trebuie să înțelegem că Dumnezeu ne-a ajutat și a închis-o la timp, pentru a nu păți ceva foarte rău. Trebuie doar să întoarcem capul să vedem unde s-a deschis următoarea și să intrăm”, a mai zis ea.

Citeste si:
Simona Halep, primul mesaj după revenirea în România: „Adevărul a...
Simona Halep, primul mesaj...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2024 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.