Actorul Christian Oliver și fiicele sale au murit într-un accident aviatic. Acesta avea doar 50 de ani și o carieră de 30 de ani în spate.

Christian Oliver a murit într-un accident aviatic

Christian Oliver, 51 de ani, fiicele sale pe nime Madita, în vârstă de 10 ani și Annik, în vârstă de 12 ani, dar și pilotul Robert Scahs au murit într-un accident aviatic. Acesta a avut loc pe data de 4 ianuarie, în insula Bequia din Caraibe.

Christian Oliver, pe numele său real Christian Klepser, se afla la bordul avionului cu copiii săi, moment în care monomotorul care decolase la aproximativ 12:10, ora locală, de pe un aeroport din Bequia, o insulă din St. Vincent şi Grenadinele, a suferit niște probleme nespecificate, după care a căzut în mare. Personalul militar, dar și scafandrii nu au mai putut face nimic în afară de a recupera trupurile neînsuflețite ale celor patru victime.

Accidentul a generat un val uriaș de reacții, multă lume fiind în stare de șoc, după ce actorul german și fiicele sale și-au pierdut viața într-un mod tragic.

Cadavrele au fost duse la morgă, urmând să le fie făcută o autopsie, pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.

Nick Lyon, regizorul filmului „Forever Hold Your Peace” i-a adus un ultim omagiul regretatului actor postând o imagine cu acesta pe Instagram, alături de niște rânduri emoționante.

„Am vorbit ani de zile despre producerea unui film împreună şi, în cele din urmă, l-am făcut”, a transmis el printre altele.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2024 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.