Karmen, a vorbit despre experiențele paranormale trăite de părinții ei, în momentul în care cei doi s-au mutat într-un apartament doar pentru ei.

Karmen, despre experiențele paranormale trăite de părinți

Karmen are o familie numeroasă de care este mândră și pe care o iubește, iar totul li se datorează părinților ei care se bucură de respectul ei și de dragoste. Vedeta a fost mereu apropiată de ei, deși faptul că Adrian Minune era mai mereu plecat a afectat-o, fără să realizeze lucrul acesta pe vremea când era doar un copil. Anii au trecut, iar ei au devenit tot mai uniți și chiar dacă uneori le-a fost și lor greu, au trecut împreună prin orice obstacol din calea lor.

Într-o emisiune TV în care Karmen a fost invitată recent, a vorbit despre părinții ei, dar și despre experiențele paranormale de care au avut parte, pe vremea când au decis să se mute într-un apartament luat în chirie. Aceea era prima lor locuință pe care au obținut-o cu bani puțini, dar la care au renunțat destul de repede, din cauza lucrurilor neobișnuite care s-au întâmplat acolo.

„Au avut părinții mei. Într-un apartament în care au stat, l-au luat în chirie, era primul lor apartament în care au stat și a fost luat cu bani foarte puțini. Nu și-au explicat de ce... S-au mutat acolo și mama vedea copii la etajul 7 la balcon, pe exterior, și a sărit pătura de pe ei, au avut multe experiențe nasoale în apartamentul ăla și l-au dat.”, a declarat Karmen, pentru XNS.

La vremea aceea, apăruseră telofoanele cu antenă, iar Adrian Minune a dat locuința aceea pe un asemenea dispozitiv, doar pentru că voia să scape de ele. Din nefericire, acesta nici măcar nu avea semnal, iar cel care s-a mutat în apartamentul respectiv i-a zis părintelui ei că a văzut la rândul lui mai multe lucruri neobișnuite, ceea ce înseamnă că problema nu era la ei, ci într-adevăr era ceva acolo sau cel puțin aceasta este concluzia la care au ajuns.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

„Abia apăruseră telefoanele cu antenă și i-a zis că îi dă apartamentul dacă îi dă telefonul. Tata a cumpărat telefonul, s-au dus la Ștefănești, că s-au mutat înapoi la Ștefănești și nu avea semnal. Persoana respectivă i-a zis tatălui meu când s-au întâlnit că a văzut multe chestii în apartamentul ăla.”, a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2023 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.