Irina Rimes se pregătea pentru o altă carieră, dar a ajuns cu toate acestea să studieze muzica. Ce planuri avea, de fapt, basarabeanca!

Irina Rimes, despre cum a ajuns să studieze muzica

Irina Rimes a iubit muzica de mică și a simțit că trebuie să facă asta, dar cu toate acestea se pregătea să se specializeze în domeniul economic, la îndemnul părinților. Acum, este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, dar drumul ei până aici a fost unul de lungă durată, dar mai ales greu și plin de provocări. Secretul ei este că nu a renunțat niciodată la visul ei.

După terminarea liceului, planul ei era să înscrie la ASE și în timp ce mergea cu părinții ei să depună dosarul, au luat la ocazie niște persoane care erau profesori Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice și care din vorbă în vorbă i-au întrebat pe aceștia de ce vor să îi strice drumul fiicelor lor, dacă ea își dorește să cânte și dacă asta este ceea ce ea vrea să facă.

Astfel, acei oameni au reușit să îi schimbe complet viața și în loc să se înscrie la facultatea respectivă, și-a urmat visul, iar acum se bucură că a apucat pe acest drum.


„După ce am terminat liceul, planul era să dau la ASE. Țin minte că mergeam cu mama și cu tata la Chișinău să depunem dosarul la ASE și am avut marele noroc să luăm la ocazie niște oameni, care ce să vezi, erau profesori la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Și, la un moment dat, au intrat în vorbă cu părinții mei și le-au zis: Dar de ce vreți să stricați drumul fetei dacă ea vrea să cânte?. La un moment dat, în loc să ajungem la ASE, am ajuns la Academia de Muzică, Teatru și Arte plastice”, a declarat Irina Rimes, pentru digifm.ro.

Citeste si:
Tily Niculae și-a început cariera la doar 16 ani. Cât de greu i-a...
Tily Niculae și-a început...

Între timp, a învățat că este foarte important să faci ceea ce vrei în viață, pentru că doar așa vei fi fericit și își sfătuiește admiratorii să nu renunțe la planurile lor, indiferent de câte obstacole ar întâlni în calea lor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2023 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.