Maria Constantin nu s-a mai putut abține și a sărit în apărarea lui Pescobar, în mediul online, în urma controalelor ANPC din cauza cărora a pornit un real scandal. Iată ce a transmis vedeta!

Ce a avut de zis Maria Constantin în apărarea lui Pescobar

Maria Constantin este o mare fană a restaurantelor lui Pescobar, pe care ANPC-ul le-a închis din cauza unor nereguli pe care inspectorii le-au găsit la fața locului. Se pare că fructele de mare nu erau ținute la temperatura necesară, motiv pentru care afaceristul a fost sancționat. Vedeta nu s-a putut abține să nu își exprime opinia pe rețelele sociale despre cele întâmplate, spunând încă de la bun început faptul că mâncarea din restaurantele cu pricina este una extrem de bună.

De fiecare dată când are poftă de fructe de mare, apelează cu mare încredere la el și deși a mai comandat și din alte locuri, nu a fost la fel de mulțumită precum a fost de produsele din restaurantul lui din zona de nord a Bucureștiului.

Mai mult de atât, Maria Constantin a avut un mesaj și pentru haterii de pe rețelele sociale, care au sărit la gâtul afaceristului în scandalul cu ANPC și a transmis că ea și când gătește acasă, indiferent că este vorba de a găti două ouă. Consideră că doar cei care au servit masa în restaurantele lui Pescobar înțeleg ce vrea să le transmită. Cel mai probabil, el a apreciat gestul artistei, doar că multe dintre persoanele care o urmăresc au criticat-o pentru afirmațiile sale.

Din fericire pentru omul de afaceri, restaurantele sale nu au fost închise pentru prea mult timp, iar clienții se vor putea bucura în continuare de fructele de mare care le-au făcut celebre.

”Să mai zică cineva că nu este bună mâncarea la Pescobar. Eu sunt mare fan, vin de fiecare dată când am poftă de fructe de mare și, credeți-mă, am fost și în restaurante de super lux și super scumpe, unde am comandat fructe de mare și niciodată nu mi-a venit așa.

Citeste si:
Cât de mult te poate ajuta la gătit un robot de bucătărie
Cât de mult te poate ajuta la...

Iar pentru haterii ăia care judecă că era mizerie în bucătărie, și eu când gătesc acasă indiferent că gătesc doar două ouă în tigaie, tot mai sare pe faianță. Haideți să nu fim răi și cei care au mâncat aici, probabil știu. Succes!”, a transmis artista, pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2023 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.