Dana Roba a tot amânat operația de recontrucție a craniului pe care ar trebui să o facă luna viitoare, dar nu și-a ținut admiratorii pe jar și a spus de ce a luat această decizie și care este cea mai mare frică a sa.

Dana Roba, despre amânarea operației

Dana Roba și-a văzut moarte cu ochii, în luna iunie, când Daniel Balaciu a încercat să o ucidă lovind-o de mai multe ori cu un ciocan de mai multe ori în cap. Din fericire, make-up artista a supraviețuit, iar acum este nevoită să facă mai multe intervenții chirurgicale, una dintre ele fiind cea de reconstrucție a craniului. În mod normal, ar fi trebuit să se lase pe mâna medicilor în luna octombrie, doar că amână momentul cât de mult poate și chiar a explicat de ce procedează în felul acesta.

Ar trebui să i se pună o plăcuță de titan și cu toate că își dorește enorm să arate la fel ca înainte, unul dintre motivele pentru care nu vrea să o facă încă este legat de faptul că este de părere că ar trebui să apară așa la tribunal, la proces. Vrea ca fostul său partener de viață să o vadă așa, cu gaura pe care i-a făcut-o cu ciocanul și așteaptă informații din partea avocatului, să afle ziua în care va avea loc întâlnirea lor.

„Acum sunt mai bine, slavă Domnului! În octombrie, ar trebui să mă operez, să-mi pună o plăcuță din titan, dar vreau să mă duc așa la tribunal, la procesul cu soțul meu. Să mă duc așa, cu gaura asta în cap, pe care mi-a făcut-o el cu ciocanul. Nu știu când este primul termen, va fi, în curând, o să mă anunțe avocatul”, a declarat Dana Roba, pentru playtech.ro.

Vedeta vrea, așadar, cu orice preț ca bărbatul care a adus-o în această stare să o vadă așa și nu are de gând să repare ceea ce a stricat el, până în clipa în care în care dă ochii cu el. Crede că dacă ar face asta, ar fi un bine pentru el, așa că preferă să mai aștepte o vreme. Mai apoi, a transmis că nu se teme de intervenție în sine, cât se teme de mersul prin spitale, dar și de recuperarea pe care va fi nevoită să o facă și din cauza căreia nu va mai putea munci o perioadă și chiar are nevoie să facă asta, mai ales că fiicele sale au început și ele școala și că nu ar avea de unde să facă rost de ei.

Citeste si:
Dana Roba, mărturisiri cutremurătoare. Make-up artista, din nou pe...
Dana Roba, mărturisiri...

„Dacă mă operez luna viitoare, așa cum eram programată, îi fac lui un mare bine și nu vreau. Ideea este că mi-e groază să o iau de la început, cu spitalele. Nu mi-e frică, de operație, să știți. Îmi fac o cruce mare, înainte, și apoi sunt bine. Nu mai suport însă să stau iar acasă, până mă refac, nu aș mai putea să muncesc, eu câștig bani din coafură și machiaj”, a mai povestit ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2023 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.