Amalia Bellantoni este o prefosoară în școala de la Belciugatele, iar noul an școlar nu a început deloc bine pentru vedetă. Ce i s-a întâmplat!

Amalia Bellantoni nu este dorită în școala în care predă

Noul an școlar a început pe data de 11 septembrie și chiar dacă Amalia Bellantoni a fost foarte încântată de acest lucru, părinții elevilor cărora le predă nu au fost deloc de aceeași părere cu ea. Vedeta nici nu a ajuns bine în instituția de învățământ că a dat ochii cu niște părinți supărați, care nu concep ideea ca ea să fie cea care se ocupă de copiii lor.

Așa cum era de așteptat, lucrurile nu au ieșit deloc bine, iar oamenii au făcut un protest în toată regula chiar în fața școlii, motiv pentru care blondina a fost nevoită să apeleze la oamenii legii. Cel mai tare a nemulțumit-o faptul că șeful de post din localitatea respectivă a refuzat să intervină sau să le identifice pe persoanele respective. Agresată fiind și supărată că nimeni nu a sărit în ajutorul ei, a cerut ca un echipaj de poliție să se ducă la fața locului.

„Sunt instigatori la școala din Belciugatele! Mă simt în pericol. Sunt aici niște persoane pe care domnul șef de post nu dorește să le identifice, nu dorește să intervină. În momentul de față, domnul șef de post se uită la noi cum sunt agresată și nimeni nu intervine. Vă rog frumos să trimiteți un echipaj de poliție!”, a spus Amalia Bellantoni, când a sunat la 112, conform cancan.ro.

Mama unuia dintre elevii Amaliei Bellantoni și-a exprimat clar nemulțumirea, spunând că nici ea, nici alți părinți nu o vor în școala de la Belciugatele, pentru că a luat o notă mică la examen și consideră că nu este capabilă să îi învețe nimic pe cei mici, pentru că nu știe nici pentru ea.

„Nu o vrem în școală! A luat 5,2 la examen! N-o să reziste mult aici! Cu nota asta? Dânsa nu știe să predea!”, a spus mama unui elev, potrivit aceleiași surse.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Înainte de acest incident, vedeta chiar era mândră de reușita sa și se bucura că urmează un nou capitol din viața ei plin de provocări și chiar a făcut mai multe postări în acest sens pe rețelele sociale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2023 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.