Jean Paler a dat noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce zilele trecute a ajuns la Terapie Intensivă. Iată cum se mai simte marele actor!

Care este starea de sănătate a lui Jean Paler

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Jean Paler a susținut un concert pe litoralul românesc, iar la un moment dat i s-a făcut rău pe scenă. Persoanele prezente s-au speriat foarte tare, au apelat la ajutorul medicilor care l-au transportat la Spitalul din Ploiești. Acesta a fost la Terapie Intensivă, iar cadrele medicale au făcut toate eforturile necesare pentru a-i salva viața, mai ales că inima lui mai bate doar cu ajutorul celor două stenturi pe care le are acolo.

Deși se află încă pe patul de spital, marele actor a dat câteva detalii despre starea sa de sănătate, spunând că se vedea după vocea lui că și-a mai revenit, dar că medicii i-au zis că boala de care suferă este una rea și urâtă. Deși inima sa mai face cu greu față, el luptă pentru viața sa în fiecare zi și este recunoscător pentru toate momentele de care se bucură.

„Cum mă simt azi? Sunt mai bine, zici că am fost la chef. Glumesc. Sunt tot la Terapie Intensivă, peste ce a fost mai greu am trecut și după voce sunt mai bine. Medicii spun că e o boală grea și urâtă”, a declarat Jean Paler, pentru playtech.ro.

De asemenea, marele actor a transmis că nu va ma fi operat din nou, pentru că nu medicii nu au ce să îi mai facă, pentru că inima lui nu mai face față. A avut chiar și un mesaj pentru fanii lui cărora le-a spus că o zi în care nu au zâmbit, este o zi în care nu au trăit, iar el chiar dacă nu are cea mai bună stare de sănătate, nu și-a pierdut simțul umorului și face glume cu personalul medical.

„Impresarul Bebe Mihu se interesează mult de mine, suntem prieteni de 44 de ani, de atunci lucrez cu el, pentru mine este ca a doua mea familie, a spus că mă ajută cu tot ce am nevoie. Nu mă mai operează, nu mi-au pus alte stenturi, nu au ce să-mi facă, mușchiul inimii a obosit și el, la cât l-am folosit. A obosit și săraca inimioara mea. Le transmit fanilor că o zi fără zâmbet este o zi în care n-ai trăit.

Citeste si:
Despre Cloud PACS: cum pot utiliza medicii această tehnologie în...
Despre Cloud PACS: cum pot...

Și să știți că, așa, cum sunt, bolnav, tot mă mai țin de mici giumbușlucuri, cu personalul de aici, de la Terapie. Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc”, a mai zis actorul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 August 2023 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.