Dana Nălbaru, invitată în podcast-ul moderat de Mihai Morar, a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu își dorește să își dea copilul la școală, deși are deja 8 ani. Iată ce a povestit fosta solistă de la Hi-Q !

Dana Nălbaru, despre educația fiului ei

Dana Nălbaru este mama a trei copii, care la momentul actual nu sunt înscriși la școală. Cele două fiice ale sale au fos retrase de la șoală, iar băiatul nu a ajuns să fie înscris niciodată la una, pentru că mama lui consideră că nici nu ar avea nevoie să facă una, având în vedere că este un copil care a atins deja un alt nivel de cunoaștere și nici dacă ar vrea, nu ar avea nici cea mai mică idee unde să îl ducă.

Deși are doar 8 ani, Kadri se pregătește pentru un examen care se aseamănă cu Bacalaureatul și care asigură intrarea la anumite facultăți, în funcție de rezultatul obținut. De asemenea, Dana Nălbaru a menționat că nu acesta este scopul de a intra la o facultate, ci fiul ei face asta „mai mult de fun”, pentru că băiatul se distrează foarte tare făcând lucrul acesta, având în vedere că are o capacitate mare de a asimila informațiilor de orice fel.

”Kadri nu a fost niciodată la școală. Nu are nevoie. Nici nu aș ști unde să-l duc. Are un alt nivel. La nici 8 ani, se pregătește pentru un fel de Bacalaureat. E un examen care îți asigură intrarea la anumite facultăți, în functie de scorul pe care îl ai. Nu ăsta e scopul, că vreau să meargă la facultate, o facem așa, mai mult de fun. (...) E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine, are însă o capacitate de asimilare a informațiilor extrem de mare, orice citește. Mergem împreună în biblioteci sau în librării și-și alege singur. De multe ori nici nu știu ce citește – mă uit doar să văd dacă sunt morale.”, a declarat Dana Nălbaru, în podcast-ul lui Mihai Morar.

Fosta solistă de la Hi-Q a mai vorbit în cadrul aceluiași podcast și despre faptul că a decis să se pocăiască, în momentul în care fiul ei s-a îmbolnăvit și a fost nevoit să se opereze. Ea a crezut că îl va pierde și s-a rugat să fie totul bine, iar el a trecut cu bine și peste acest hop din viața lui, Dana Nălbaru fiind recunoscătoare pentru asta. Este conștientă și de faptul că oamenii nu au o părere bună despre ea, din cauza faptului că și-a întors fața către Dumnezeu.

Citeste si:
Cum să îl pregătești pe cel mic pentru prima zi de școală
Cum să îl pregătești pe cel...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2023 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.