Fiica Anamariei Prodan împlinește 24 de ani, iar mama sa a avut grijă să îi facă o urare în cel mai frumos mod posibil, direct pe contul său de Instagram. Iată ce imagini a postat și ce mesaj a transmis.

Rebecca împlinește 24 de ani

Ziua de 19 aprilie este una extrem de importantă pentru Anamaria Prodan, dar și pentru întreaga sa familie, pentru că fiica ei cea mare, Rebecca Dumitrescu, împlinește frumoasa vârstă de 24 de ani. Impresara a dorit ca o asemenea zi să nu treacă neobservată și a transmis un mesaj foarte frumos pentru fiica ei, pe rețelele sociale, alături de un colaj de imagini cu diferite momente importante din viața acesteia.

Anamaria Prodan este o familistă convinsă, pentru care nimic nu contează mai mult în această viață decât copiii ei, pe care îi iubește în egală măsură și pentru care este dispusă de orice sacrificiu. Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a recunoscut că este foarte mândră de tot ceea ce Rebecca Dumitrescu a reușit să facă până la vârsta de 24 de ani, fiind de părere că oricât de mult ar crește, ea va rămâne mereu fetița sa puternică. De asemenea, i-a dat și câteva sfaturi, într-o zi atât de importantă precum aceasta.


„Nu contează cât de mult crești sau cât de puternică ori independentă devii, tu vei în continuare fetița mea. Te-am învățat mereu să devii puternică și să cucerești lumea! Sunt atât de mândră de tine, prințesa mea! Continuă să iubești, răspândești bunătate și să inspiri. Mama te iubește. 24 de ani fericiți, îngerul meu”, a scris Anamaria Prodan, pe contul ei de Instagram.

Fiica impresarei a declarat, la un moment dat, faptul că a avut foarte, foarte multe lucruri de învățat de la femeia care a adus-o pe lume. Rebecca Dumitrescu a fost învățată că este cel mai bine să fie independentă, fără să aibă nevoie de nimeni pentru a reuși să facă tot ceea ce și-a propus în viață. Mai mult de atât, Anamaria Prodan i-a zis că nimeni nu ar trebui să îi spună cum să vorbească sau cum să se îmbrace, ci să facă doar ceea ce vrea ea.

Citeste si:
Mesajul divinității pentru tine în acest an, în funcție de luna în...
Mesajul divinității pentru...

„Am învățat foarte multe. Să fii independentă, să nu ai nevoie de nimeni lângă tine, să înveți să - mai ales ca femeie - să nu depinzi de nimeni. Să nu lași pe nimeni să zică cum să te îmbraci, cum să vorbești. Să faci ce vrei tu”, a zis Rebecca, acum ceva vreme, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2023 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.