Dana Budeanu lovește din nou, în mediul online. Vedeta a făcut câteva afirmații dure despre femeile care aleg să nu gătească absolut nimic de Paște. Ca de fiecare dată, a stârnit hohote de râs.

Dana Budeanu, despre cele care nu gătesc de Paște

Face Dana Budeanu ce face și reușește să atragă toate privirile asupra sa, dar și nenumărate comentarii. Vedeta le-a criticat foarte, foarte dur recent pe femeile care nu gătesc nimic de Paște și care preferă să le cumpere gata făcute, numindu-le ca de fiecare dată amețite. Este de părere că doar femeile adevărate își fac singure preparatele de pe masa de Paște.

”Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin!”, a transmis Dana Budeanu, pe Facebook.

Așa cum era de așteptat, Dana Budeanu nu s-a oprit aici, ci și-a argumentat afirmația dură pe care a făcut-o, cu riscul de a fi judecată de multe femei. Niciodată nu a ținut cont de părerile oamenilor și, cel mai probabil, lucrul acesta nu se va întâmpla vreodată. Ea a ținut să precizeze clar că aceasta nu este o activitate pentru bărbați, oricât de tare ar încerca partenerele lor să îi convingă de faptul că au nevoie în bucătărie.

Creatoarea de modă a mai precizat că este o activitate destinată femeilor, cu câteva zile de Paște, pe care oricine ar trebui să o facă. În plus, Dana Budeanu a zis că nu înțelege de ce se cumpără atât de multă mâncare de Paște, de ce toată lumea intră în criză și dă buzna în magazine, având în vedere că ar trebui să se consume miel, nu sarmale și alte preparate pe care le mai pun românii pe mese, la orice sărbătoare importantă.

”Nu există instinct masculin care se trezește de dimineață, pune oala la fiert cu oțet, aruncă vopseaua și scoate ouăle cu lingura. Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună. (…). Pentru ce este criza asta de Paște? De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditai lista la restaurante cu meniul de Paște”, a mai zis Dana Budeanu.

Citeste si:
Paștele, celebrat în aceeași zi. Scrisoarea către Sfântul Sinod...
Paștele, celebrat în aceeași...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2023 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.