Puya și Melinda au fost doi dintre concurenții acestui sezon de America Express, în care oamenii de acasă au avut mare încredere că vor ajunge tot mai departe în competiție, dar care nu au avut șansa de a juca marea finală. Cu toate acestea, participarea la acest concurs le-a adus câteva schimbări în căsnicie.

Puya și Melinda, despre schimbările din viața lor

America Express este una dintre emisiunile la care mulți români și-ar dori să participe, dar numai unde câteva vedete au șansa de a ajunge în fiecare an. Puya și Melinda s-au aflat pe lista norocoșilor sezonul trecut. Deși nu au ajuns atât de departe pe cât ar fi sperat în concurs, aceștia sunt profund recunoscători pentru săptămânile frumoase petrecute pe „Drumul Aurului”, unde au învățat extrem de multe lucruri, pe care nu le-ar fi dobândit în țara noastră sau stând, pur și simplu acasă.

Ei bine, în emisiunea de la Antena 1, Puya crede că el și partenera lui de viață au învățat să se certe, fără a face un prea mare zgomot, pentru că în intimitatea lor aveau un alt mod de a pune problema, dar odată ajunși în fața camerelor de filmat, era nevoie ca reacțiile lor să fie unele controlate. Artistul consideră că este o schimbare majoră în căsnicia lor și se bucură că au avut parte de acest exercițiu.

"Am învățat să ne certăm mai pe silent. (râde) Acasă te desfășori altfel, dar fiind camera acolo, atunci era ceva așa de genul… ahhhh. Te uitai în ochii celuilalt și știai că nu poți să spui tot ce vrei să spui și atunci trebuia să și găsești cuvinte frumoase prin care să-i spui ce aveai de spus.

Și a fost un exercițiu bun. Adică acasă niciodată nu poți să faci așa ceva, că nu te vede nimeni, zici ce vrei… Bam, bam, bam, trântești, spargi, nu știu ce. Aici trebuia să fim foarte de treabă. (râde) N-am reușit mereu, dar a fost un exercițiu bun", a declarat Puya, Breakfast cu Vero și Andrei.

Ceea ce i se pare foarte amuzant este faptul că, în clipa în care erau difuzate imaginile în care se certau, pe micile ecrane, cei doi soți se mai certau o odată, acasă, privindu-le. A fost o experiență unică, de pe urma căreia au avut ce învăța și pe care sunt recunoscători în egală măsură că au trăit-o. Cel mai probabil, nu ar mai repetat-o, mai ales că au trei fiice cărora le-au dus dor în timpul filmărilor, dar pe care le-au lăsat pe mâini bune în lipsa lor.

Citeste si:
Horoscopul dragostei pentru martie 2024. Ce zodii vor avea parte de...
Horoscopul dragostei pentru...

"Ce-a fost tare e că, atunci când ne uitam la TV la episoadele în care ne certam, acasă ne mai certam o dată. Ne certam ca lumea.", a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Aprilie 2023 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.