Lidia Fecioru a dat câteva detalii despre divorțul Deei de Dinu Maxer, spunând care este din punctul ei de vedere motivul principal al separării celor doi, după aproape 18 ani de relație. Femeia crede că lipsa banilor a dus la destrămarea familiei. Iată ce a mai zis.

Lidia Fecioru, despre divorțul anului

Divorțul Deei și a lui Dinu Maxer este un subiect de discuție pentru multă lume zilele acestea, pentru că nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge în acest punct al vieții lor, după o relație de aproape 18 ani. Familia lor era una frumoasă, pe care unii o luau drept exemplu și tocmai din acest motiv, șocul a fost unul foarte mare. După ce aceștia au făcut declarații despre decizia pe care au luat-o, Lidia Fecioru și-a dat și ea cu părerea.

Femeia crede că primul motiv pentru care au decis să o ia pe drumuri diferite este sărăcia, pe care oricât de mult ar dori oamenii să o ascundă, ea este prezentă în tot mai multe familii de la noi din țară. De asemenea, ea mai ținut să precizeze și faptul că nimănui nu îi face plăcere să discute despre un asemenea subiect. Lidia Fecioru, sinceră ca de fiecare dată, a mai zis că din lipsa banilor apar totul felul de probleme.

„Cel dintâi este sărăcia. Oricât am ignora-o sau am dori să o ascundem, ea este prezentă într-un număr mare de familii din țara noastră. Însă, cui îi face plăcere să vorbească despre sărăcie? Nimănui! Atunci când nu ai bani, apar și o groază de probleme”, a declarat Lidia Fecioru, pentru playtech.ro.

Mai apoi, a ținut să discute concret despre situația lui Dinu Maxer, care a lansat o piesă de succes în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic notabil, iar pentru a întreține o familie precum cea pe care o avea el este nevoie de mulți bani. La final, Lidia Fecioru a zis că orice despărțire este o poveste complicată, care se întâmplă din tot felul de motive.

„Dinu Maxer a compus, cândva, o melodie care a devenit șlagăr. Apoi, nimic. Din ce să trăiască și el și familia sa? E o poveste complicată orice despărțire!”, a mai zis ea.

Citeste si:
Cum te pregătești pentru venirea unui nou membru în familie
Cum te pregătești pentru...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.