Andreeea Bălan a decis să le dea pentru prima data, replica oamenilor care le-au criticat pe ea și pe colega sa de echipă de la America Express, din cauza comportamentului pe care l-au avut de-a lungul competiției. Iată ce mesaj a transmis direct pe contul ei de Instagrm.

Andreea Bălan, replici dure pentru cei care o critică în mediul online

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis, în cadrul uneia dintre cele mai recente ediții ale emisiunii America Express să nu participle la jocul pentru amuletă, din cauza faptului că fostei partenere de viață a lui George Burcea i s-a făcut frică în clipa în care a văzut că proba se va face pe o tricicletă. Având în vedere că acum ceva vreme, ea a căzut de pe role, s-a desfigurat și a avut nevoie de operații pentru ca fața ei să revină la normal, numai ideea că ar putea trece din nou printr-una ca asta făcut-o să se cutremure, dar nu a renunțat chiar din prima clipă.

Blondina a zis că vrea ea să fie la conducere, doar că în momentul în care încerca să învețe și a avut prima căzătură, a decis că nu vrea să joace, siguranța ei fiind pe primul loc, iar aproape toți colegii lor i-au respectat decizia, mai puțin Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Aceștia își doreau enorm să joace și au fost de părere că Andreea Antonescu și Andreea Bălan ar fi trebuit să le cedeze locul, dacă nu voiau să câștige amuleta și punctele puse la bătaie.

Nici cei din fața micilor ecrane nu au fost foarte încântați de felul în care s-au comportat artistele în timpul ediției cu pricina sau în următoare în care, pur și simplu, le-au furat mașina adversarilor lor. Mulți au fost de părere că ele i-au sfidat pe ceilalți, considerându-se mult prea puternice și crezând că nu mai au nevoie de puncte, pentru a ajunge în marea finală, moment în care Andreea Bălan a postat un mesaj dur în mediul online, în care și-a dat cu părerea.

„Toată lumea zice că suntem prea puternice și vor să ne „încalece” alții de multe ori, dar nimeni nu știe ce a însemnat să ajungem aici, peste câte lucruri a trebuit să trecem. Ca să fii o femeie puternică, înseamnă că ai trecut peste foarte multe lucruri neplăcute și a trebuit să devii puternică, ca să supraviețuiești. E simplu să vină cineva din exterior să spună ești prea puternică, dar nimeni nu știe cât de greu a fost și să ții o carieră. Atât am avut de zis”, a transmis Andreea Bălan, pe contul său de Instagram.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Martie 2023 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.