Antonia a oferit un interviu extrem de sincer în care a vorbit despre relația cu Alex Velea, dar și despre felul în care aceștia reușesc să păstreze vie flacăra iubirii lor, având în vedere că sunt împreună de ani buni și că și-au întemeiat o familie frumoasă.

Antonia, despre relația cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea au o relație frumoasă care durează de ani buni și tocmai de aceea, oamenii au ajuns să se întrebe cum reușesc să păstreze vie flacăra iubirii lor. Ei bine, Antonia nu și-a mai ținut fanii din mediul online în suspans și le-a spus că marele lor secret este legat de faptul că ei comunică de fiecare dată, își exprimă sentimentele și își acordă atenție unul celuilalt. Cei doi îndrăgostiți, oricât de ocupați ar fi, încearcă să petreacă timp împreună, să își ia vacanțe în doi și să se bucure de fiecare zi din viața lor.

„Menținem flacăra vie prin comunicare, prin exprimarea sentimentelor, prin atenție acordată celuilalt, prin timp petrecut împreună, vacanțe în doi, mici surprize făcute celuilalt. Toate fac relația să se mențină vie, intensă și desigur că iubirea este la baza tuturor acestor ingrediente.

Noi ne rezolvăm problemele discutând despre ele, fiecare își spune punctul de vedere, încercăm să găsim soluții și trecem peste cu ușurință, pentru că, de cele mai multe ori, nu sunt situații grave, ci neînțelegeri mici, nesemnificative. Nu se mai întâmplă să stăm supărați, avem o relație de prea mulți ani împreună să lăsăm micile neînțelegeri să ne facă să nu ne mai vorbim, de exemplu.”, a declarat Antonia, pentru viva.ro.

De asemenea, artista a zis că ei își spun că se iubesc de mai multe ori pe zi, iar pe Akim și Dominic i-au învățat să facă același lucru. Astfel, cei mici le spun părinților că iubesc foarte des, deoarece așa au fost crescuți. Despre partenerul ei de viață, Antonia a mai zis că este unul romantic și că obișnuiește să îi facă tot felul de surprize, ea procedând la fel la rândul ei. Cel mai recent, cei doi îndrăgostiți au luat cina împreună de Ziua Îndrăgostiților, fiind un moment special pentru că l-au petrecut în doi.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

„De mai multe ori pe zi ne spunem «te iubesc» și așa i-am obișnuit și pe copiii noștri, și lor le spunem și ei ne spun nouă, așa au fost crescuți, în acest spirit. Clar este un partener romantic și ne place să ne facem mici surprize din când în când. Cel mai recent am fost la cină de Valentines Day, un moment frumos, doar pentru noi doi”, a adăugat artista.

Antonia a mai vorbit, în cadrul aceluiași interviu, despre relația pe care o are cu părinții lui Alex Velea. Ea este recunoscătoare pentru faptul că aceștia sunt niște oameni foarte buni, care le-au sărit mereu în ajutor, indiferent de situație.

O relație foarte bună, sunt foarte buni, sunt oameni minunați care ne ajută foarte mult în creșterea copiilor noștri”, a zis Antonia, pentriu sursa citată mai sus.

Citeste si:
Manifestările profunde ale iubirii: 20 de gesturi ale unui bărbat...
Manifestările profunde ale...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.