Theo Rose a decis dacă fiul ei, Sasha, va veni pe lume pe cale naturală sau dacă s-a orientat spre cezariană și le-a vorbit fanilor ei din mediul online despre acest aspect, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Theo Rose, despre momentul nașterii

Theo Rose se consideră o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Una dintre cele mai bucurii pe care le are este legată de faptul că deși este însărcinată, a putut să muncească, să meargă la concerte și la filmări așa cum o făcea înainte. Multe femei i-au povestit din experiențele lor, iar în clipa aceea, actrița din Clanul și-a dat seama că este norocoasă, pentru că nu a trecut prin aceleași situații ca și ele.

De asemenea, în cadrul aceleiași sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe Instagram, cântăreața a vorbit și despre momentul în care Sasha, fiul ei, va veni pe lume. Nu a negat că are zile în care se teme pentru ceea ce va urma, dar cu toate acestea, a decis să nască pe cale naturală, fiind de părere că experiența nașterii este una diferită de la femeie la femeie.

Dacă unele au ceva mai mult noroc și trec repede peste travaliu, altele se chinuie extrem de tare. Speră ca norocul să fie de partea sa și de această dată și să nu regrete decizia pe care a luat-o. Crede că după de va naște pe cale naturală, recuperarea va fi una mult mai ușoară și va reuși să revină la viața sa obișnuită și, în același timp, este de părere că este normal să îi fie și frică având în vedere că venirea pe lume a unui copil este unul dintre cele mai importante lucruri din viața unei femei.

”Îmi mai e frică, da. Am zile când mă mai tem. M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: 'Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile, nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică că totuși, e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.